En dag ur en bitterfittas liv! | Christian Lundgren

Christian Lundgren

Annons

En dag ur en bitterfittas liv!

Har ju som sagt vart bitterfitta hela dagen, inte så kul om ni frågar mig det är tråkigt och jobbit att gå runt och vara arg!

Irriterar mig på allt just nu går ja in på myshowroom kollar bloggar blir jag vansinig, Modebloggar är okey för tjejer helt klart ni lever ju för smink, kläder osv. Såklart ska ni kunna läsa bloggar med mode det säger ju säg själv.

Men shonnos (killar) som har mode bloggar de känns lite gaaay nu har jag absolut inget imot de utan känns bara lite fjantig jag själv har aldrig läst nån mode blogg för att sedan shoppa kläder, utan jag köper de som faller mig i smak inte som nån har lagt upp på sin blogg och rekommenderar!

Fitnessbloggar är jag sjukt trött på fattar om ni tycker de att läsa om folkträningspass men det är nått som verkligen irriterar mig.. Hat mot fitnessbloggar!

 

Nu vart jag sur igen bara för jag sitter och eldar upp mig Åhh!

SAM_0386

En rasande bitterfitta (chrille)

 

Vad har jag gjort idag då? arg och sur jag har promenat och tänkt mycket idag fota lite från en Ö som är underbar ditt ¨åker jag när jag behöver vara själv!

SAM_0378

SAM_0379

SAM_0380

Bästa ön jättefint väder var de en underbar höstdag kunde endå inte vara glad 🙁 Älskar ju naturen och skogen havet allt som har med naturen att göra så skogspromenader nån?!

En sak  har dock varit bra med mitt humör idag, har fått saker gjort hemma städat som aldrig förr tog ut all min ilska i städning så där har ni ett tips om ni är arga städa släng massa har slängt så mycket idag ni anar icke!

men det var skönt mådde faktiskt lite bättre och sen vart de ju rent hemma också Wuuuuhuuuu 😀

SAM_0382

Nu efter maten blir de lite träning ni ser här min kompis (bro) pontus “hollywood” träna bröstet vi åt spagetti med köttfärssås mycket kolhydrater och protein har jag hört e bra,

Efter bröst passet så ska vi ut och springa 5 km sedan ta en gainomax och vila en timme sen blir de kvällspass ben 30 min äta en banan sen ingemer träning idag.. hahah nu kanske jag får lite fitness blogg läsare 😉

 

Skämt och sido ikväll blir de bara seriös xbox spelning, ska nog ägna mer tid åt att spela battlefield 3? heter de kanske nya som kommit ut precis. Är egentligen en cod kille så längtar ju som fan till modern warfare 3 😀

SAM_0381

 

SMELL U LATER PIGS OINK OINK!

 

FILMTIPS?!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats